Color repair

Color repair is het herstellen van de oorspronkelijke kleur van je vloer of het aanpassen van de kleur. Je vloer kan bijvoorbeeld door waterschade zijn aangetast en daarna lichte of donkere vlekken gaan vertonen. Het kan ook zo zijn dat er een scherpe tekening in de vloer zitten die je liever wat zachter wil zien. De Vloeren Dokters geven je vloer weer opnieuw kleur, van een paar vierkante centimeters tot een hele vloer.

Hoe werkt color repair?

Onze Vloeren Dokters stellen de diagnose en gaan met chirurgische precisie te werk met een kwastje of airbrush. Onze Vloeren Dokters mengen tot we de perfecte kleur gevonden hebben en brengen die in zeer slijtvaste kleurenlak aan. Voor een natuurlijke uitstraling, brengen we deze kleurenlak aan in verdiepte lagen. Om een harde tekening te verzachten, bijvoorbeeld in een duotone vloer, brengen we twee kleuren naar elkaar toe met diverse airbrush-technieken. Kleine kleurpuntjes en miscellen herstellen we met Spot repair. Als finale herstellen we de glansgraad zo optimaal mogelijk, dit is afhankelijk van het aanwezige strijklicht.

Hoelang duurt het?

Color repair kan binnen een minuut gebeuren of binnen een paar uur. Dit hangt af van de kleur die De Vloeren Dokters moeten evenaren. Heb je een vloer met meerdere kleuren? Dan kost dit vaak meer tijd.

Wat is het resultaat?

Na Color repair zie je in veel gevallen niet meer het verschil tussen je originele kleur en de herstelde kleur. Zelfs onze Vloeren Dokters met hun scherpe ogen zien het niet.

Wat kost het?

De kosten van Color repair zijn afhankelijk van de grootte van het oppervlak en de complexiteit.

Snel inzicht in de kosten?

Vul zo duidelijk mogelijk onze calculator in en krijg een geschatte diagnose!

Let wel op: hier zijn geen rechten aan verbonden.

Onze andere diensten

Topcoat repair

Topcoat repair

Crack repair

Crack repair

Spot repair

Spot repair

De verzekering betaalt de rekening!

Staat jouw verzekeraar er niet tussen? In de meeste gevallen keert je verzekering de schade toch gewoon (grotendeels) uit.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Door het duurzaam herstellen van je vloer, scheelt dit je kosten omdat je niet je hele vloer hoeft te vervangen. In sommige gevallen kan dit zelf onder jouw verzekering vallen, en keert de verzekering de schade (deels) uit!

Garanties en zekerheden

1 jaar garantie op al ons herstelwerk*

Wij werken uitsluitend met ervaren vakmensen

Snelle service van Uitmuntende kwaliteit

In veel van de gevallen is de shade gedekt door de verzekering

Referenties en reviews

Neem een kijkje bij onze mooiste projecten, geschreven door onze eigen Vloeren Dokters! 

Operatie Spanbroek

Vloeren Dokter Bryan Spanbroek Een van de projecten waar ik nog steeds super trots op ben, is de operatie in Spanbroek!  Na een lange auto

Lees verder »

Operatie Monnickendam

Vloeren Dokter Isa Monnickendam Nadat de cement gebonden vloer in de badkamer op een nat stuk cementdekvloer was gelegd, begon er een belletje met vocht

Lees verder »

Nieuwtjes uit
de operatiekamers

Color, crack, top & spot repair: wat zijn de verschillen?

Wat is een gietvloer en hoe onderhoud je deze?

Repareren of compleet vervangen?