Operatie Spanbroek

vloeren dokter bryan

Een van de projecten waar ik nog steeds super trots op ben, is de operatie in Spanbroek!  Na een lange auto rit (wat ik leuk vind aan dit werk omdat je zo best veel ziet van Nederland, België en Duitsland), aangekomen bij de klant ben ik eerst eens de schades gaan bekijken. Het ging in dit geval om 3 totaal verschillende schades wat deze klus extra leuk maakt, omdat ik veel verschillende technieken mocht toepassen om de verschillende herstelwerkzaamheden te repareren.

  1. De eerste schade waren meerdere krasjes en putjes omdat er een vaas van de vensterbank gevallen was.
  2. De tweede schade is ontstaan door een stuk tape dat op de grond geplakt was en hier is bij het weghalen een stuk van de topcoat mee los getrokken.
  3. De 3de schade waren een hele hoop pigmentvlekken wat helaas kan ontstaan bij het plaatsen van de vloer.

Na het gladmaken van alle schades ben ik de kleur gaan namaken, in dit geval meerdere kleuren zodat je de tekening in de vloer kan behouden.

Tijdens deze klus was de klant niet aanwezig. De klant zou komen zodra ik klaar was. Hierdoor was de reactie extra leuk omdat de klant niet kon geloven wat er was gebeurd. En wat wij het aller leukste vinden is dat de plek van de gevallen vaas verkeerd werd aangewezen door de klant omdat de schade niet meer teruggevonden kon worden. De andere schades waren ook haast onzichtbaar geworden maar door het formaat en de locatie konden die nog wel herkend worden.

 

Ook gebruik maken van onze werkzaamheden?

Operatie impressies

Meer referenties

operatie monnickendam

Operatie Monnickendam