Crack repair

Crack repair is het herstellen van diepe scheuren tot oppervlakkige krassen in je vloer. Dit komt het meest voor bij betonvloeren en microcementvloeren, af en toe kan het ook voorkomen bij gietvloeren. Crack repair is een arbeidsintensieve reparatie en hoewel het een goed resultaat oplevert, is dit geen garantie op het voorkomen van nieuwe scheuren of krassen. De Vloeren Dokters adviseren je hier graag over.

Hoe werkt crack repair?

De Vloeren Dokters beginnen met een eerlijke diagnose. Hoewel scheuren en krassen vaak redelijk onzichtbaar weg te werken zijn, adviseren we ook om sommige te accepteren en er het esthetische karakter van te gaan waarderen: de perfectie van imperfectie.

Wanneer herstellen de beste optie is, gaan De Vloeren Dokters de scheur of kras zo behandelen dat de vloer kan blijven werken en de kans op nieuwe schade zo klein mogelijk is. We vullen de ruimte in de vloer met flexibel vulmiddel dat een hoge hechtingskracht heeft en de ruimte behoudt om te kunnen rekken.

Hoelang duurt het?

Eén kras of scheur is in de meeste gevallen binnen één dag te repareren. Bij meerdere scheuren of krassen kan het meerdere dagen en/of meerdere Vloeren Dokters kosten.

Wat is het resultaat?

Als onze Vloeren Dokters geweest zijn, ziet je vloer er weer zo goed als nieuw uit. De scheur of kras kan na 5 jaar nog mooi dicht zitten, dit is alleen géén garantie.

Wat kost het?

De kosten van Crack repair zijn afhankelijk van de grootte van de schade en de complexiteit.

Snel inzicht in de kosten?

Vul zo duidelijk mogelijk onze calculator in en krijg een geschatte diagnose!

Let wel op: hier zijn geen rechten aan verbonden.

Onze andere diensten

Topcoat repair

Topcoat repair

Color repair

Color repair

Spot repair

Spot repair

De verzekering betaalt de rekening!

Staat jouw verzekeraar er niet tussen? In de meeste gevallen keert je verzekering de schade toch gewoon (grotendeels) uit.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Door het duurzaam herstellen van je vloer, scheelt dit je kosten omdat je niet je hele vloer hoeft te vervangen. In sommige gevallen kan dit zelf onder jouw verzekering vallen, en keert de verzekering de schade uit!  

Garanties en zekerheden

1 jaar garantie op al ons herstelwerk*

Wij werken uitsluitend met ervaren vakmensen

Snelle service van Uitmuntende kwaliteit

In veel van de gevallen is de shade gedekt door de verzekering

Referenties en reviews

Neem een kijkje bij onze mooiste projecten, geschreven door onze eigen vloerendokters! 

Operatie Spanbroek

Vloeren Dokter Bryan Spanbroek Een van de projecten waar ik nog steeds super trots op ben, is de operatie in Spanbroek!  Na een lange auto

Lees verder »

Operatie Monnickendam

Vloeren Dokter Isa Monnickendam Nadat de cement gebonden vloer in de badkamer op een nat stuk cementdekvloer was gelegd, begon er een belletje met vocht

Lees verder »

Nieuwtjes uit
de operatiekamers

Color, crack, top & spot repair: wat zijn de verschillen?

Wat is een gietvloer en hoe onderhoud je deze?

Repareren of compleet vervangen?