Topcoat repair

Topcoat repair is het herstellen van de toplaag van je vloer. Zijn er te veel krassen of beschadigingen ontstaan, dan kan het zijn dat spotrepair is niet meer volstaat. Ook jaren van intensief gebruik kan een goede reden zijn om je vloer met een nieuwe topcoat in ere te herstellen. De Vloeren Dokters maken jouw vloer weer beter!

Hoe werkt topcoat repair?

Met topcoat repair kunnen De Vloeren Dokters de hele vloer of een deel van de vloer herstellen. Na een goede vooropname en diagnose kan er een afspraak voor herstel worden ingepland. Je vloer wordt ter voorbereiding gereinigd, gestript of geschuurd. Daar waar nodig, herstellen we voor het aanbrengen van een nieuwe topcoat, putjes en schades en brengen we deze herstelplekken weer op kleur. Heb je een PU-vloer en ben je toe aan een andere kleur? Dan is het moment van een topcoat repair een goed moment voor een nieuwe kleur!

Hoelang duurt een topcoat repair?

Dit hangt af van de grootte, de oppervlakte en de complexiteit van het project. Bij het aanbrengen van een volledig nieuwe topcoat in heel de ruimte dient deze uiteraard volledig schoon en leeg te zijn. Deze operaties kosten vaak een week lang de tijd, vanaf leegruimen tot aan het weer opnieuw in gebruik nemen van de vloer. Dit is uiteraard niet het geval wanneer een plaatselijk topcoat herstel wordt uitgevoerd. In dat geval kunnen we werken met de meubels in de kamer.

Wat is het resultaat?

Je vloer is duurzaam hersteld en overal weer mooi. Onze Vloeren Dokters geven je bovendien ook nog advies om je vloer zo goed mogelijk te onderhouden.

Wat kost het?

De kosten van topcoat repair zijn afhankelijk van je wensen, de grootte van het oppervlak en de complexiteit van de ruimte. Vul het aanvraagformulier in via de knop START DE DIAGNOSE voor een goed advies en een passende prijsindicatie.

Snel inzicht in de kosten?

Vul zo duidelijk mogelijk onze calculator in en krijg een geschatte diagnose!

Let wel op: hier zijn geen rechten aan verbonden.

Onze andere diensten

Crack repair

Crack repair

Color repair

Color repair

Spot repair

Spot repair

De verzekering betaalt de rekening!

Staat jouw verzekeraar er niet tussen? In de meeste gevallen keert je verzekering de schade toch gewoon (grotendeels) uit.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Door het duurzaam herstellen van je vloer, scheelt dit je kosten omdat je niet je hele vloer hoeft te vervangen. In sommige gevallen kan dit zelf onder jouw verzekering vallen, en keert de verzekering de schade uit!  

Garanties en zekerheden

1 jaar garantie op al ons herstelwerk*

Wij werken uitsluitend met ervaren vakmensen

Snelle service van Uitmuntende kwaliteit

In veel van de gevallen is de shade gedekt door de verzekering

Referenties en reviews

Neem een kijkje bij onze mooiste projecten, geschreven door onze eigen Vloeren Dokters! 

Operatie Spanbroek

Vloeren Dokter Bryan Spanbroek Een van de projecten waar ik nog steeds super trots op ben, is de operatie in Spanbroek!  Na een lange auto

Lees verder »

Operatie Monnickendam

Vloeren Dokter Isa Monnickendam Nadat de cement gebonden vloer in de badkamer op een nat stuk cementdekvloer was gelegd, begon er een belletje met vocht

Lees verder »

Nieuwtjes uit
de operatiekamers

Color, crack, top & spot repair: wat zijn de verschillen?

Wat is een gietvloer en hoe onderhoud je deze?

Repareren of compleet vervangen?